Onze aanpak

Eerst denken, dan uitvoeren

Een scorende strategie kent geen succesvolle uitvoering zonder goed fundament. Wij weten dat elk bedrijf of merk een andere merkbenadering heeft en we hier altijd over maatwerk praten. We kijken wat de merkwaarden, missie, visie en propositie van jouw merk zijn. Samen kijken we op welke kanalen je zichtbaar moet zijn en welke content hier het beste tot zijn recht komt!

Content voor jouw doelgroep

We weten allemaal dat het creëren van content zoveel meer is dan zomaar even wat creëren. Hoewel het creëren van authentieke inhoud essentieel is, moet je ook overwegen hoe de inhoud de reputatie van jouw merk zal opbouwen, de betrokkenheid van gebruikers zal vergroten en, belangrijker nog, jouw authentieke standpunt aan het online gesprek zal toevoegen.

Het is veel om over na te denken, en wij weten als geen ander hoe lastig dat kan zijn. Als je ideeën wilt visualiseren waar je publiek op zit te wachten, maar je vastloopt in de mogelijkheden en invulling. Wij denken samen met jou over een gedegen plan waarmee je de doelgroep raakt en aanzet tot actie!

Gebruik maken van een breed netwerk

Samen met jou gaan we kijken waar wij jouw content het beste kunnen plaatsen. Door ons brede netwerk van platformen en kanalen kunnen wij een breed aanbod bieden. We kunnen dit via deze partners bij jouw gewenste doelgroep onder de aandacht brengen. In ons eerdere contact hebben we al de doelstellingen en doelgroep segmentatie bepaald van jouw merk. Vervolgens gaan we kijken of dit bijvoorbeeld het beste op TV kan zijn of moeten we misschien tot denken aan een radiocommercial? Wij hebben korte lijntjes met bedrijven zoals Talpa Network en RTL Nederland. Door deze korte lijntjes kunnen wij mogelijkheden aanbieden voor jouw content die normaal niet toegankelijk zijn voor elk bedrijf.

The Dutch Media Group