De Zakelijke Podcast

Word gehoord!

De Zakelijke Podcast is ons nieuwste format, een informatieve en inspirerende podcast voor, door, maar vooral met ondernemend Nederland.

De onderwerpen kunnen variëren van cybersecurity tot marketing, van de blockchain tot mindset, het uitgangspunt is je mede-ondernemers alswel ondernemers-in-spe van waarde te voorzien. Wij bieden ondernemers het podium om zich te profileren als autoriteit binnen hun expertise. Dit in de vorm van een organisch gesprek tussen de 30 en 45 minuten waarin we het uitgebreid kunnen hebben over de branche, het bedrijf, en natuurlijk de baas zelf. De verhoudingen zullen verschillen per partij, en per verhaal.

Onderzoek van Forbes toont aan dat 65% van de mensen vermoeid raken van de hele dag op schermen kijken. Voeg daaraan toe dat je met een podcast een doelgroep bereikt die zich niet bezighoudt met traditionele media, alswel je bestaande achterban op een nieuwe en hippe manier, dan snap je waarom wij van The Dutch Media Group zo enthousiast zijn over dit nieuwe medium.

In tegenstelling tot onze televisieprogramma’s zijn podcasts on-demand, wat betekent dat het op elk moment af te spelen is en permanent online vindbaar blijft via platformen als YouTube, LinkedIn, Spotify, Google Music, Apple Music, onze kanalen en die van jullie.

Het productieproces

Redactiegesprek

Wat gaan we belichten, en op welke manier? De belangrijkste onderwerpen voor jullie centraal gesteld.

De opnamedag

Je wordt uitgenodigd op locatie, hier maken we even face-to-face kennis onder het genot van een kop koffie om vervolgens te beginnen met de opnames.

Montage

Ons montageteam zal het geheel polijsten alvorens we de aflevering lanceren, ook zullen we kleine clipjes uit de podcast knippen te gebruiken voor de marketing om de aflevering heen.

Distributie

Wij plaatsen de podcast op platformen als Spotify, Google Music, Apple Music als wel (bij videopodcasts) op YouTube en LinkedIn.

Deze bedrijven gingen je al voor

Wajong Talenten

IPM Partners

Allios Deite

The Dutch Media Group